Aan de rand van het Brabantse plattelandsdorpje Rijkevoort, 5 kilometer ten noorden van het gezellige Boxmeer, ligt Bed and Breakfast Ut Hôgeind Rijkevoort. Rijkevoort ligt temidden van Brabantse velden en landerijen waar het heerlijk fietsen en wandelen is. 

Vanuit onze B&B kunt U prachtige fietsroutes maken. In de omgeving kunt U heerlijk door bossen en langs velden wandelen. Als U een fijne plek zoekt om te onthaasten en even te ontsnappen aan de hectiek van alle dag vindt U in Rijkevoort een prettig verblijf. 

Uw gastvrouw Annemiek en gastheer Theo heten U meer dan welkom in onze gezellige B&B waar wij meer dan ons best doen U zich op Uw gemak en thuis te laten voelen zodat U heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen. 

Bij aankomst ontvangen wij U met een kopje koffie of thee, op deze manier is het prettig kennis te maken.

Wanneer U Uw intrek heeft genomen in de gezellige gastenkamer kan het genieten beginnen.  Als het zonnetje lekker schijnt, kunt U zich ontspannen in een van de zitjes in onze tuin  

Wilt U er liever meteen op uit dan adviseren wij U graag over mooie plekjes en bezienswaardigheden in de omgeving. 

Op loopafstand van de B&B vindt U een restaurant en een cafetaria. 

Alle informatie over onze B&B, de tarieven en de omgeving vindt U op deze website. Klik hier voor onze arrangementen.

Lopers van het Pieterpad halen we van en brengen we naar Gennep en Vierlingsbeek

Partners van patienten die in het Maasziekenhuis Pantein geopereerd worden vinden bij ons op slechts vijf autominuten afstand een rustige overnachtingsmogelijkheid.

Als U vragen heeft, kunt U contact met ons opnemen.

U kunt een reserveringsaanvraag doen via de boekingskalender op de homepagina of via het contactformulier.