Rijkevoort is een klein plattelandsdorpje in Noord Brabant waar U rust, ruimte en gezelligheid vindt. In de omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Vanuit de B&B sluit U zo aan op het fietsknooppunten netwerk. Voor een avond- of ochtend- wandelingetje zijn er vanuit de B&B enkele korte en wat langere wandelroutes te lopen. Het onlangs geopende struinpad of kikkerpad, een bewegwijzerde route door de velden en bossen rond Rijkevoort, moet U tijdens Uw verblijf beslist een keer gelopen hebben. 

Op loopafstand vindt U twee restaurants waar je lekker kunt eten of gezellig een terrasje kunt pakken. Ook een cafetaria, de dorps Super en een pinautomaat bevinden zich op loopafstand. 
 
De ligging op het knooppunt van Noord Brabant, Limburg en Gelderland maakt onze B&B een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes en fiets- en wandeltochten. Op deze website geven we U een indruk van de enorme mogelijkheden. Uw gastheer  en –vrouw, zelf enthousiaste wandelaars en fietsers, kunnen U verder informeren over de vele toeristische mogelijkheden van dit schitterend stukje Nederland.

Lopers van het Pieterpad halen we van en brengen we naar Gennep en Vierlingsbeek. Ook Lange Afstandsfietsers, bijvoorbeeld van het Fietserspad,  Motortoerrijders en anderen die op doortocht van Nederland genieten zijn welkom voor een overnachting in onze Bed and Breakfast. 
 
Met de auto bent U vanuit onze B&B in 20 minuten in het bruisende winkelcentrum van Uden of Venraij  of in het leuke vestingstadje Grave. In ruim twintig minuten rijdt U via de A73 naar Nijmegen en Venlo. Ook het Duitse Kleef is dichtbij. 

Onze B&B ligt zeer gunstig voor zakelijke bezoekers van bedrijven in Boxmeer. In ruim vijf autominuten zijn zowel de A73 als de Health Campus, het centrum en het bedrijventerrein van Boxmeer bereikbaar.

Op vijf autominuten rijden ligt het Maasziekenhuis Pantein Boxmeer. Dat maakt onze B&B een heel goede overnachtingsplek voor partners van patienten die daar geopereerd moeten worden.

                        Wij wensen U veel kijkplezier en inspiratie