In de 4 jaar dat wij nu in Rijkevoort wonen zijn we zo van ons huis, onze tuin, het dorp en de wijde omgeving van Rijkevoort gaan houden dat we onze gasten willen laten meegenieten van het heerlijke wonen in ons plattelandsdorp waar de mensen  op straat nog gedag zeggen. 
Onze B&B ligt aan de Hoogeindsestraat wat hier in het dorp kortweg Ut Hôgeind genoemd wordt.

 

Wij bieden U in Bed and Breakfast Ut Hôgeind  Rijkevoort een gezellige, comfortabele overnachtingsmogelijkheid. 
De Bed and Breakfast bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat voorlopig nog uit 1 gastenkamer met een eigen moderne douche / toilet op de gang. 
Via de B&B ingang bereikt u over de onlangs geheel gerestaureerde trap Uw gezellig ingerichte kamer met tweepersoons boxspring, zitje, kledingkast, wastafel, waterkoker en tv. Om het U zo comfortabel mogelijk te maken, vindt U twee heerlijk zachte, kraakheldere badjassen op Uw kamer.  
Onze comfortabel ingerichte B&B zorgt ervoor dat U zich hier snel op Uw gemak voelt.
 
Natuurlijk kunt U gratis gebruik maken van Wifi, koelkast, magnetron, waterkoker, koffie, thee, servies, bestek e.d. 
Uw auto kunt U gratis op eigen terrein parkeren. Er is een overdekte, afgesloten ruimte voor Uw kostbare fietsen. Daar kunt U ook Uw elektrische fiets opladen. Ook motoren kunnen in de overdekte, afgesloten ruimte gestald worden.
 
Het ontbijt wordt naar keuze geserveerd in onze nieuwe ontbijtruimte of bij mooi weer op het buitenterras. Indien U wenst, kunnen wij Uw ontbijt ook klaarzetten. Vanzelfsprekend maken wij voor U een heerlijk en gevarieerd ontbijt met verse streekprodukten en eitjes  gelegd door onze eigen kippetjes.
 
In overleg kunnen wij voor U een lunchpakketje verzorgen of picknickmand klaarmaken.
Een eenvoudige maar smakelijke maaltijd op de dag van aankomst, indien van tevoren gereservverd,  is ook mogelijk.

 

Passanten,  wandelaars, fietsers die ons plattelandsdorp + de natuur kunnen waarderen;
Rustzoekers die zomaar even de drukte willen ontvluchten;
Zakenmensen die een rustig onderkomen zoeken;
Partners van patienten die in het Maasziekenhuis Pantein Boxmeer geopereerd worden;
Uw gastheer Theo en gastvrouw Annemiek nodigen U van harte uit.

 

Het is de combinatie van de gemoedelijke Brabantse sfeer, de gezelligheid, het comfort en de betaalbaarheid van dit alles dat onze B&B zo speciaal en een bezoekje meer dan de moeite waard maakt. Wij zien uit naar Uw komst en ontvangen U met koffie of thee.